Резултати
еНаука >
Резултати >
A survey of the lactic acid bacteria isolated from Serbian artisanal dairy product kajmak
Назив: | A survey of the lactic acid bacteria isolated from Serbian artisanal dairy product kajmak | Аутори: | Joković, Nataša ; Živković, Milica ; Begović, Jelena ; Jovčić, Branko ; Savić, Dragisa ; Topisirović, Ljubiša | Година: | 2008 | Публикација: | International Journal of Food Microbiology | ISSN: | 0168-1605 International Journal of Food Microbiology Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier Science Bv, Amsterdam | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 127 br. 3 str. 305-311 | DOI: | 10.1016/j.ijfoodmicro.2008.07.026 | WoS-ID: | 000260644900017 | Scopus-ID: | 2-s2.0-53049107847 | PMID: | 18775578 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/571492 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1024979381#izum.si https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3965 https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/319 |
Пројекат: | Изучавање регулације експресије гена одабраних индустријских микроорганизама | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
41
SCOPUSTM
SCOPUSTM
12
PubMed CentralTM
PubMed CentralTM
31
OpenCitations
OpenCitations
39
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.