Резултати

еНаука >  Резултати >  A survey of the lactic acid bacteria isolated from Serbian artisanal dairy product kajmak
Назив: A survey of the lactic acid bacteria isolated from Serbian artisanal dairy product kajmak
Аутори: Joković, Nataša  ; Živković, Milica  ; Begović, Jelena  ; Jovčić, Branko  ; Savić, Dragisa  ; Topisirović, Ljubiša  
Година: 2008
Публикација: International Journal of Food Microbiology
ISSN: 0168-1605 International Journal of Food Microbiology Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 127 br. 3 str. 305-311
DOI: 10.1016/j.ijfoodmicro.2008.07.026
WoS-ID: 000260644900017
Scopus-ID: 2-s2.0-53049107847
PMID: 18775578
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/571492
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1024979381#izum.si
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3965
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/319
Пројекат: Изучавање регулације експресије гена одабраних индустријских микроорганизама
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

41
SCOPUSTM
12
PubMed CentralTM
31
OpenCitations
39
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.