еНаука - преглед
Преглед према Аутор Ledina, Tijana
Приказ резултата 21 до 40 од 47
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2017 | Milk: Past and Present | Bulajić, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Mleko autohtonih rasa ovaca | Đorđević, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Non-thermal technologies for milk and dairy processing | Ledina, Tijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2013 | Probiotski status bakterija mlečne kiseline (✓) | Ledina, Tijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Procena higijenskih uslova muže magarica | Đorđević, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Procena rizika i komunikacija rizikom u lancu hrane | Đorđević, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Procena rizika i komunikacija rizikom u lancu hrane | Đorđević, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Production and trade of milk and dairy products in Serbia (✓) | Đorđević, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2022 | Quorum sensing in food microbiology | Bulajić, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Quorum sensing u mikrobiologiji hrane | Bulajić, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Rezistencija na tetraciklin bakterija mlečne kiseline izolovanih iz tradicionalnih sireva Srbije | Ledina, Tijana ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2022 | Safety evaluation of enterococci isolated from raw milk and artisanal cheeses made in Slovenia and Serbia | Đorđević, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2015 | Safety evaluation of Sjenica cheese with regard to coagulase-positive staphylococci and antibiotic resistance of lactic acid bacteria and staphylococci | Bulajić, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | Senzorna ocena fermentisanih proizvoda od mleka | Đorđević, Jasna P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Senzorna ocena i označavanje fermentisanih proizvoda od mleka | Bulajić, Snežana B. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Spoilage potential of pasteurized milk microbiota | Ledina, Tijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Spore-forming bacteria in the dairy chain (✓) | Ledina, Tijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Sprečavanje formiranja i uklanjanje bakterijskih biofilmova u industriji hrane | Đorđević, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Tetracycline resistance in lactobacilli isolated from Serbian traditional raw milk cheeses | Ledina, Tijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Tržište funkcionalne hrane kroz prizmu novih propisa | Bulajić, Snežana B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |