еНаука - преглед

Преглед према Аутор Ledina, Tijana

Приказ резултата 21 до 40 од 47 < претходно   следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2017Milk: Past and PresentBulajić, Snežana  ; Đorđević, Jasna  ; Ledina, Tijana  ; Šarčević, Danijela; Baltić, Milan Ž. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Mleko autohtonih rasa ovacaĐorđević, Jasna  ; Ledina, Tijana  ; Kovandžić, Marija  ; Bulajić, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Non-thermal technologies for milk and dairy processingLedina, Tijana  ; Đorđević, Jasna  ; Kovandžić, Marija  ; Bulajić, Snežana  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2013Probiotski status bakterija mlečne kiseline (✓)Ledina, Tijana  ; Mijačević, Zora; Bulajić, Snežana  ; Babić, Milijana  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Procena higijenskih uslova muže magaricaĐorđević, Jasna  ; Ledina, Tijana  ; Kovandžić, Marija  ; Marković, Lazar  ; Kovačević-Filipović, Milica  ; Bulajić, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Procena rizika i komunikacija rizikom u lancu hraneĐorđević, Jasna  ; Ledina, Tijana  ; Grković, Nevena  ; Vićić, Ivan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Procena rizika i komunikacija rizikom u lancu hraneĐorđević, Jasna  ; Ledina, Tijana  ; Grković, Nevena  ; Vićić, Ivan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Production and trade of milk and dairy products in Serbia (✓)Đorđević, Jasna  ; Ledina, Tijana  ; Kovandžić, Marija  ; Bulajić, Snežana  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2022Quorum sensing in food microbiologyBulajić, Snežana  ; Ledina, Tijana  ; Đorđević, Jasna  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Quorum sensing u mikrobiologiji hraneBulajić, Snežana  ; Ledina, Tijana  ; Đorđević, Jasna  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Rezistencija na tetraciklin bakterija mlečne kiseline izolovanih iz tradicionalnih sireva SrbijeLedina, Tijana  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2022Safety evaluation of enterococci isolated from raw milk and artisanal cheeses made in Slovenia and SerbiaĐorđević, Jasna  ; Ledina, Tijana  ; Golob, Majda; Mohar Lorbeg, Petra; Čanžek Majhenič, Andreja; Bogovič Matijašić, Bojana; Bulajić, Snežana  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2015Safety evaluation of Sjenica cheese with regard to coagulase-positive staphylococci and antibiotic resistance of lactic acid bacteria and staphylococciBulajić, Snežana  ; Mijačević, Zora; Ledina, Tijana  ; Golić, BojanНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2018Senzorna ocena fermentisanih proizvoda od mlekaĐorđević, Jasna P.  ; Ledina Tijana  ; Bulajić Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Senzorna ocena i označavanje fermentisanih proizvoda od mlekaBulajić, Snežana B.  ; Ledina Tijana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Spoilage potential of pasteurized milk microbiotaLedina, Tijana  ; Đorđević, Jasna  ; Krivokuća, Petar; Kitanović, Sara; Bulajić, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Spore-forming bacteria in the dairy chain (✓)Ledina, Tijana  ; Djordjevic, Jasna  ; Bulajić, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Sprečavanje formiranja i uklanjanje bakterijskih biofilmova u industriji hraneĐorđević, Jasna  ; Ledina, Tijana  ; Savić Radovanović, Radoslava  ; Bulajić, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Tetracycline resistance in lactobacilli isolated from Serbian traditional raw milk cheesesLedina, Tijana  ; Mohar-Lorbeg, Petra; Golob, Majda; Đorđević, Jasna  ; Bogović-Matijasić, Bojana; Bulajić, Snežana  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Tržište funkcionalne hrane kroz prizmu novih propisaBulajić, Snežana B.  ; Ledina, Tijana M.  ; Đorđević, Jasna P.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.