Резултати
еНаука >
Резултати >
Safety evaluation of enterococci isolated from raw milk and artisanal cheeses made in Slovenia and Serbia
Назив: | Safety evaluation of enterococci isolated from raw milk and artisanal cheeses made in Slovenia and Serbia | Аутори: | Đorđević, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Food Science and Technology International | ISSN: | 1082-0132![]() ![]() |
Издавач: | SAGE Publications | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 29 br. 7 str. 765-775 | DOI: | 10.1177/10820132221117870 | WoS-ID: | 000834554100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85171125999 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2713 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/605826 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.