Резултати

еНаука >  Резултати >  Safety evaluation of enterococci isolated from raw milk and artisanal cheeses made in Slovenia and Serbia
Назив: Safety evaluation of enterococci isolated from raw milk and artisanal cheeses made in Slovenia and Serbia
Аутори: Đorđević, Jasna  ; Ledina, Tijana  ; Golob, Majda; Mohar Lorbeg, Petra; Čanžek Majhenič, Andreja; Bogovič Matijašić, Bojana; Bulajić, Snežana  
Година: 2022
Публикација: Food Science and Technology International
ISSN: 1082-0132 Food Science and Technology International Претражи идентификатор
Издавач: SAGE Publications
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 29 br. 7 str. 765-775
DOI: 10.1177/10820132221117870
WoS-ID: 000834554100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85171125999
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2713
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/605826
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

3
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.