еНаука - преглед
Преглед према Аутор Petrović, Tanja
Приказ резултата 1 до 20 од 111
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Active and intelligent packaging of food products (✓) | Petrović, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Aflatoxin and fumonisin contamination of maize grains harvested during 2018–2022 in Serbia (✓) | Krnjaja, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Ambalaža i pakovanje hrane | Petrović, Tanja ![]() ![]() | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Ambalaža i pakovanje hrane - [udžbenik] | Petrović, Tanja ![]() ![]() | Уџбеник | |
2016 | Ambalaža i pakovanje hrane : praktikum | Petrović, Tanja ![]() ![]() | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Antibacterial activity of aromatic plants essential oils from Serbia against the Listeria monocytogenes | Klaus, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2012 | Antibiotic Susceptibility of Probiotic Bacteria | Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Antimicrobial effects of the essential oils of basil populations (Ocimum basilicum l.) in Serbia | Klaus, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Antioksidativna svojstva različitih proizvoda od kupine (Rubus fruticosus) (✓) | Paunović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2018 | Antioksidativnost bezalkoholnih pića na bazi voćnih sokova i ekstrakata lekovitog i aromatičnog bilja (✓) | Rajić, Jasmina ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2011 | Application of autochthonous potential probiotic in the soft goat cheese production | Miočinović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Application of encapsulated autochthonous potential probiotic bacteria in food production | Bogovič Matijašić Bojana; Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Assessment of Chemical and Antioxidant Properties of Fresh and Dried Rosehip (Rosa canina L.) | Paunović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2012 | Capinfood - poboljšanje okruženja i podizanje svesti javnosti o značaju inovacija u prehrambenom sektoru Jugoistočne Evrope putem transnacionalne saradnje | Nedović, Viktor A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | CAPINFOOD – Improving the Enabling Environment and Public Awarness for Innovation in the South-East European Food Sector through Transnational Collaboration | Nedović, Viktor A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Change of juice color during raspberry processing in fruit juice and fruit juice concentrate | Vukosavljević, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Characterization of autochthonous Lactobacillus paracasei 08 strain on potential probiotic ability | Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Characterization of autochthonous Lactobacillus paracasei strains on potential probiotic ability | Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2013 | Characterization of Lactobacillus plantarum Strains on Potential Probiotic Abilities | Petrović, Tanja S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Cider fermentation with immobilizied yeast cells on wooden rings | S. Kujundzic; Đorđević, Radovan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |