еНаука - преглед
Преглед према Аутор Stajković, Silvana
Приказ резултата 1 до 20 од 56
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Acute phase proteins as biomarkers of pre-slaughter stress in pigs | Stajković, Silvana ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Analysis of beef meat quality in a slaughterhouse in Raška district (✓) | Petrović, Miloš Z. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | Antioxidant potential of herbs and spices in nitrite-reduced frankfurter sausages (✓) | Micovic, Nathalie; Kurcubic, Vladimir S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Application of histological and histochemical methods in kulen composition analysis (✓) | Gajdov, Vladimir S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Association of the severity of lung lesions with carcass and meat quality in slaughter pigs | Karabasil, Nedjeljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2016 | Bezbednost i kvalitet tradicionalnih proizvoda od mesa | Vasilev Dragan; Neđeljko Karabasil; Mirjana Dimitrijević; Stajković, Silvana ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Biochemical composition and biometric parameters of Mytilus galloprovincialis from Boka Kotorska Bay in Southern Adriatic Sea (✓) | Grković, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Biochemical, carcass and meat quality alterations associated with different degree of lung lesions in slaughtered pigs (✓) | Čobanović, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2016 | Carcass Quality and Haematological Alterations Associated with Lung Lesions in Slaughter Pigs | Čobanović, Nikola Đ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Carcass Quality and Hematological Alterations Associated with Lung Lesions in Slaughter Pigs | Čobanović, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Dobrobit životinja u objektima za klanje | Karabasil, Neđeljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Effects of oral supplementation with organically modified clinoptilolite during prepartum period on colostrum quality in primiparous dairy cows (✓) | Stojić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Effects of RYR1 gene mutation on the health, welfare, carcass and meat quality in slaughter pigs | Čobanović, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Factors influencing mussel (Mytilus galloprovincialis) nutritional quality | Grković, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Growth of heat-resistant microorganisms isolated from milk at storage temperatures for dairy products (✓) | Babić, Milijana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Hemijski sastav mleka autohtonih rasa ovaca sa Stare planine (✓) | Milijana Babić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Heterociklični aromatični amini u mesu | Dragan Vasilev ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Histological and histochemical analysis of dry fermented sausage of kulen composition (✓) | Gajdov, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Hranljiva vrednost toplotom obrađenih proizvoda od mesa | Vasilev, Dragan D. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Ispitivanje odabranih hemijskih parametara kvaliteta usitnjenog goveđeg i svinjskog mesa na beogradskom tržištu | Đorđević, Jasna P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |