Резултати

еНаука >  Резултати >  Biochemical, carcass and meat quality alterations associated with different degree of lung lesions in slaughtered pigs
Назив: Biochemical, carcass and meat quality alterations associated with different degree of lung lesions in slaughtered pigs
Аутори: Čobanović, Nikola  ; Stajković, Silvana  ; Kureljušić, Jasna  ; Žutić, Jadranka  ; Kureljušić, Branislav  ; Stanković, Sanja Dj  ; Karabasil, Nedjeljko  
Година: 2021
Публикација: Preventive Veterinary Medicine
ISSN: 0167-5877 Preventive Veterinary Medicine Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 188 str. 105269-105269
DOI: 10.1016/j.prevetmed.2021.105269
WoS-ID: 000649348600020
Scopus-ID: 2-s2.0-85100177873
PMID: 33485247
URI: https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/457
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220944
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1993
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine) (RS-200143)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

7
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
2
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.