Резултати
еНаука >
Резултати >
Biochemical, carcass and meat quality alterations associated with different degree of lung lesions in slaughtered pigs
Назив: | Biochemical, carcass and meat quality alterations associated with different degree of lung lesions in slaughtered pigs | Аутори: | Čobanović, Nikola ; Stajković, Silvana ; Kureljušić, Jasna ; Žutić, Jadranka ; Kureljušić, Branislav ; Stanković, Sanja Dj ; Karabasil, Nedjeljko | Година: | 2021 | Публикација: | Preventive Veterinary Medicine | ISSN: | 0167-5877 Preventive Veterinary Medicine Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 188 str. 105269-105269 | DOI: | 10.1016/j.prevetmed.2021.105269 | WoS-ID: | 000649348600020 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85100177873 | PMID: | 33485247 | URI: | https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/457 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220944 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1993 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine) (RS-200143) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
7
SCOPUSTM
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
PubMed CentralTM
2
OpenCitations
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.