еНаука - преглед
Преглед према Аутор Nikićević, Ninoslav
Приказ резултата 1 до 20 од 74
следеће >
| Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
|---|---|---|---|---|
| 2012 | Antioxidant Capacity and Sensory Characteristic of Special Herb Brandy![]() | Nikićević, Ninoslav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2012 | Antioxidant capacity and sensory characteristics of special herb brandy | Pecić, S. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | Antioxidant capacity of plum brandy with Ganoderma lucidum | Despotović, Saša | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | Aromatični sastojci šljive požegače i šljivove prepečenice proizvedene od istoimene sorte | Nikićević, Ninoslav | Монографија | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2010 | Aromatizovano vino – Radmilovački vermet, Proizvodi i puni: Ogledno dobro Ramilovac – Radmilovac, Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet, Radmile Vukičevića 3 - 5, Beograd | Vukosavljević, Predrag | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2010 | Aromatizovano vino-Radmilovački vermet | Vukosavljević, Predrag | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2020 | ‘Čačanska Rodna’ ‒ plum cultivar for spirit production![]() | Popović, Branko T. | Научни чланак | 52M52 - Национални часопис категорије M52 |
| 2012 | Chemical and sensorial characteristics of fruit spirits produced from different black currant (Ribes nigrum l.) and red currant (Ribes rubrum l.) Cultivars![]() | Vulić, Todor | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2019 | Chemical and sensory characterization of plum spirits obtained from cultivar Cacanska Rodna and its parent cultivars![]() | Popović, Branko | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
| 2019 | Chemical and sensory characterization of plum spirits obtained from Cv Čačanska Rodna and its parent cultivars![]() | Popović, Branko | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
| 2017 | Chemical composition, antiproliferative and antioxidant activity of differently processed Ganoderma lucidum ethanol extracts![]() | Veljović, Sonja | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2021 | Defining the most suitable model of glass for consuming plum brandy![]() | Urošević, Ivan | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2014 | Development and validation of an LC-MS/MS method with a multiple reactions monitoring mode for the quantification of vanillin and syringaldehyde in plum brandies![]() | Tešević, Vele | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2012 | Effect of Charging Level in Alambic at Redestillation on Chemical Composition of Fruit Distillates | Popović, Branko | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2012 | Effect of charging level in alambic at redistillation on chemical composition of fruit distillates![]() | Popović, Branko | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2010 | Gorki biljni liker – Gorki liker | Vukosavljević, Predrag | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | Influence of Cultivar Characteristics of Muscat Table Grapevine Cultivar (Vitis vinifera L.) on Grape Brandy composition and quality![]() | Saša Matijašević | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2021 | Influence of raspberry variety on the aromatic profile of raspberry Geist![]() | Branko Popović | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2006 | Karakteristike šljivovica proizvedenih od čačanskih sorata šljiva![]() | Popović, Branko | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2016 | Karakterizacija primarnih aromatičnih materija u jakim alkoholnim pićima od maline | Popović, Branko | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
