еНаука - преглед

Преглед према Аутор Nikićević, Ninoslav

Приказ резултата 1 до 20 од 74  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2012Antioxidant Capacity and Sensory Characteristic of Special Herb Brandy (✓)Nikićević, Ninoslav ; Sonja Pecić; Mile Veljović  ; Saša Despotović  ; Miomir Nikšić; Predrag Vukosavljević  ; Ida Leskošek-ČukalovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Antioxidant capacity and sensory characteristics of special herb brandyPecić, S.  ; Veljović, Mile  ; Despotović, Saša  ; Leskošek-Čukalović, Ida ; Nikšić, Miomir ; Vukosavljević, Predrag  ; Nikićević, Ninoslav Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Antioxidant capacity of plum brandy with Ganoderma lucidumDespotović, Saša  ; Nikićević, Ninoslav ; Nikšić, Miomir ; Veljović, Mile  ; Pecić, Sonja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Aromatični sastojci šljive požegače i šljivove prepečenice proizvedene od istoimene sorteNikićević, Ninoslav Монографија
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Aromatizovano vino – Radmilovački vermet, Proizvodi i puni: Ogledno dobro Ramilovac – Radmilovac, Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet, Radmile Vukičevića 3 - 5, BeogradVukosavljević, Predrag  ; Ninoslav Nikićević ; Branka Bukvić ; Stanislava Gorjanović  Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Aromatizovano vino-Radmilovački vermetVukosavljević, Predrag  ; Leskošek-Čukalović, Ida ; Nikšić, Miomir ; Nikićević, Ninoslav ; BukvićB.; Gorjanović, S.Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020‘Čačanska Rodna’ ‒ plum cultivar for spirit production (✓)Popović, Branko T.  ; Ninoslav Nikićević ; Vele Tešević  ; Ivan Urošević; Mitrović, Olga V.  ; Nemanja Miletić  ; Nebojša Milošević  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2012Chemical and sensorial characteristics of fruit spirits produced from different black currant (Ribes nigrum l.) and red currant (Ribes rubrum l.) Cultivars (✓)Vulić, Todor ; Nikićević, Ninoslav ; Stanković, Ljubiša; Veličković, Milovan ; Todosijević, Marina; Popović, Branko  ; Urošević, Ivan ; Stanković, Miroslava; Beraha, Isidora  ; Tešević, Vele  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Chemical and sensory characterization of plum spirits obtained from cultivar Cacanska Rodna and its parent cultivars (✓)Popović, Branko  ; Mitrović, Olga  ; Leposavić, Aleksandar  ; Paunović, Svetlana ; Jevremović, Darko  ; Nikicevic, Ninoslav ; Tešević, Vele  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Chemical and sensory characterization of plum spirits obtained from Cv Čačanska Rodna and its parent cultivars (✓)Popović, Branko  ; Mitrović, Olga  ; Leposavić, Aleksandar  ; Paunović, Svetlana ; Jevremović, Darko  ; Nikićević, Ninoslav ; Tešević, Vele  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2017Chemical composition, antiproliferative and antioxidant activity of differently processed Ganoderma lucidum ethanol extracts (✓)Veljović, Sonja  ; Veljović, Mile  ; Nikićević, Ninoslav ; Despotović, Saša  ; Radulović, Siniša  ; Nikšić, Miomir ; Filipović, LanaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021Defining the most suitable model of glass for consuming plum brandy (✓)Urošević, Ivan ; Popović, Branko  ; Nikićević, Ninoslav ; Stanković, Ljubiša; Tešević, Vele  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Development and validation of an LC-MS/MS method with a multiple reactions monitoring mode for the quantification of vanillin and syringaldehyde in plum brandiesTešević, Vele  ; Aljančić, Ivana ; Vajs, Vlatka ; Živković, Marijana  ; Nikićević, Ninoslav ; Urosevic, Ivan; Vujisić, Ljubodrag V.  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2012Effect of Charging Level in Alambic at Redestillation on Chemical Composition of Fruit DistillatesPopović, Branko  ; Nikićević, Ninoslav ; Tešević, Vele V.  ; Mitrović, Olga  ; Kandić, Miodrag ; Miletić, Nemanja  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Effect of charging level in alambic at redistillation on chemical composition of fruit distillates (✓)Popović, Branko  ; Nikićević, Ninoslav ; Tešević, Vele  ; Mitrović, Olga  ; Kandić, Miodrag ; Miletić, Nemanja  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Gorki biljni liker – Gorki likerVukosavljević, Predrag  ; Nikićević, Ninoslav ; Nikšić, Miomir ; NovakovićM.; Stanisavljević, I.Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Influence of Cultivar Characteristics of Muscat Table Grapevine Cultivar (Vitis vinifera L.) on Grape Brandy composition and quality (✓)Saša Matijašević  ; Dragoljub Žunić ; Slavica Todić  ; Zoran Bešlić  ; Ninoslav Nikićević ; Ćirković, Bratislav  ; Vera Vukosavljević  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Influence of raspberry variety on the aromatic profile of raspberry Geist (✓)Branko Popović  ; Ninoslav Nikićević ; Radosav Cerović  ; Aleksandar Leposavić  ; Mitrović, Olga V.  ; Viktor Nedović  ; Vele Tešević  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2006Karakteristike šljivovica proizvedenih od čačanskih sorata šljiva (✓)Popović, Branko  ; Nikićević, Ninoslav ; Gavrilović-Damnjanović, Jelica ; Mitrović, Olga  ; Ogašanović, DobrivojeНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Karakterizacija primarnih aromatičnih materija u jakim alkoholnim pićima od malinePopović, Branko  ; Cerović, Radosav M.  ; Leposavić, Aleksandar  ; Nedović, Viktor A.  ; Bugarski, Branko M.  ; Tešević, Vele V.  ; Nikićević, Ninoslav Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.