еНаука - преглед
Преглед према Аутор Ristić, Milutin
Приказ резултата 1 до 20 од 36
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
1998 | Autori: Ristić, M., Filipović, S., Kormanjoš, Š., Sakač, Marijana, Stojanović, S., Đuragić, OliveraNaziv: Poboljšana tehnologija i kvalitet hrane za pse ekstrudiranjem otpadaka od riba i "ribljeg korova"Korisnik: Rađeno za: "Kompanija Đukanović", Novi Bečej (✓) | Ristić, Milutin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | CATTLE BYPRODUCT – PART OF CHAIN OF THE MASS PRODUCTION OF FOOD (✓) | Okanović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Chemical and Nutritional Quality of Slaughter Pigs by-Products (✓) | Okanović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Chemical characteristics of cattle slaughtering by-products for technical processing (✓) | Okanović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2009 | EVALUATION OF BLOOD AS A BY-PRODUCT OF MEAT INDUSTRY (✓) | Ristić, Milutin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Fizičko-hemijske karakteristike nosača premiksa - značajan činilac u proizvodnji premiksa (✓) | Filipović, Slavko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Homogenizacija animalnih hraniva (✓) | Đuragić, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Investigation of quantity and chemical characteristics of bighead carp (Aristichthys nobilis) by-products (✓) | Okanović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2011 | KARAKTERISTIKE ŽIVOTINJSKIH SPOREDNIH PROIZVODA I NJIHOVA NAMENA (✓) | Ristić, Milutin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Монографија | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Meat Industry Byproduct- part of chain of the mass production of food (✓) | Okanović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Могућност коришћења споредних производа млинске прераде кукуруза у индустрији хране за животиње (✓) | Филиповић, Славко ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1999 | Mogućnost proizvodnje hrane za jelene i divlje svinje od primesa suncokreta (✓) | Filipović, Slavko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | New Regulations and Sustainable Solutions Removal of by-Products of Slaughtered Livestock (✓) | Okanović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Oplemenjeno kukuruzno stočno brašno i ekstrudirano oplemenjeno kukuruzno stočno brašno u ishrani teladi (✓) | Lazarević, Ratko; Filipović, Slavko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1999 | Opredelenie sroka hraneniя sыrья dlя proizvodstva muki iz gidrolizovannogo pera (✓) | Ristić, Milutin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Parametri za proračunavanje količina sporednih proizvoda zaklane živine (✓) | Đorđe Okanović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Probiotics in broiler nutrition and their effect on carcass quality-dressing percentage (✓) | Savković, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1998 | Proizvodnja hraniva od sporednih proizvoda ulja iz prehrambene industrije kao komponente za ishranu preživara (✓) | Filipović, Slavko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1998 | Proizvodnja peletirane hrane za ishranu divljih svinja od oplemenjenih proizvoda – primesa suncokreta. Novi proizvod je prihvaćen i proizvodi se u Fabrici ulja i masti "Sunce", Sombor, 1998. (✓) | Filipović, Slavko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1998 | Proizvodnja peletirane hrane za ishranu jelena od oplemenjenih proizvoda – primesa suncokreta. Novi proizvod je prihvaćen i proizvodi se u Fabrici ulja i masti "Sunce", Sombor, 1998. (✓) | Filipović, Slavko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |