Резултати
еНаука >
Резултати >
Probiotics in broiler nutrition and their effect on carcass quality-dressing percentage
| Назив: | Probiotics in broiler nutrition and their effect on carcass quality-dressing percentage | Аутори: | Savković, Tatjana |
Година: | 2007 | Публикација: | Romanian Biotechnological Letters | ISSN: | 1224-5984 Romanian Biotechnological Letters Претражи идентификатор |
Издавач: | Bucuresti: Ars Docendi | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 12 br. 1 str. 3059-3063 | WoS-ID: | 000254715400003 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/815738 | URL: | https://rombio.unibuc.ro/wp-content/uploads/2022/05/12-1-3.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.