Резултати

еНаука >  Резултати >  Probiotics in broiler nutrition and their effect on carcass quality-dressing percentage
Назив: Probiotics in broiler nutrition and their effect on carcass quality-dressing percentage
Аутори: Savković, Tatjana ; Tojagić, Slobodan ; Ristić, Milutin ; Jokanović, Marija  
Година: 2007
Публикација: Romanian Biotechnological Letters
ISSN: 1224-5984 Romanian Biotechnological Letters Претражи идентификатор
Издавач: Bucuresti: Ars Docendi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 1 str. 3059-3063
WoS-ID: 000254715400003
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/815738
URL: https://rombio.unibuc.ro/wp-content/uploads/2022/05/12-1-3.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.