Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical characteristics of cattle slaughtering by-products for technical processing
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Chemical characteristics of cattle slaughtering by-products for technical processing | Аутори: | Okanović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2009 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156![]() ![]() |
Издавач: | Beograd-Zemun : Institut za stočarstvo | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. knj. 2 br. 5/6 str. [785]-790 | VBS COBISS: | 518744981 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/518744981#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/653800 |
М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.