Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Chemical characteristics of cattle slaughtering by-products for technical processing
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Chemical characteristics of cattle slaughtering by-products for technical processing | Autori: | Okanović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2009 | Publikacija: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156![]() ![]() |
Izdavač: | Beograd-Zemun : Institut za stočarstvo | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. knj. 2 br. 5/6 str. [785]-790 | VBS COBISS: | 518744981 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/518744981#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/653800 |
M-kategorija: | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.