еНаука - преглед
Преглед према Аутор Živković, Jasmina
Приказ резултата 1 до 20 од 80
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2013 | A compliance of the bakery and confectionery products with the contemporary food consumption habits (✓) | Psodorov, Dragan; Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | ANALYSIS OF THE IMPACT OF EDUCATIONAL LEVEL ON THE CONSUMERS PERCEPTION OF FUNCTIONAL FOOD (✓) | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Antioxidative potential of sugar beet molasses (✓) | Jevtić-Mučibabić, Rada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Attitude of the consumers different ages and education level toward functional products based on cereals | Živković, Jasmina ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Attitude of the consumers of different ages and education level toward functional products based on cereals. (✓) | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | BREAD PRODUCTION LEFTOVERS AS A POTENTIALLY VALUABLE RAW MATERIALS IN BIOTECHNOLOGY. INTERNATIONAL (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Briquetting and pelleting the biomass: Protection from fire and explosions (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2014 | Carbohydrates in molasses (✓) | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Comparison of legislation in Serbia and EU on labeling of food products (✓) | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Comparison of legislation in Serbia and EU on labelling of food products (✓) | Jevtić-Mučibabić, Rada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Consumer perception of animal feed in relation to food safety | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Consumers attitudes towards food safety messages (✓) | Košutić, Milenko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Consumers attitudes towards food safety messages (✓) | Košutić, Milenko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Consumers atttitudes towards food safety messages (✓) | Košutić, Milenko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Consumers' perception of functional food in Serbia (✓) | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2010 | Consumers' perception of traditional bread (✓) | Pestorić, Mladenka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Deklarisanje domaće hrane, u susret EU (✓) | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Economic effects of dried sour cherry production in Serbia | Vukoje, Veljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Effect of sugar beet addition on the composition of sugar products (✓) | Živković J. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Effect of sugar beet molasses addition on the composition of sugar products (✓) | Jevtić-Mučibabić, Rada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |