Резултати

еНаука >  Резултати >  Consumers' perception of traditional bread
Назив: Consumers' perception of traditional bread
Аутори: Pestorić, Mladenka  ; Pojić, Milica  ; Mastilović, Jasna  ; Šimurina, Olivera  ; Živković, Jasmina ; Filipčev, Bojana  ; Živančev (Šarović), Jelena  
Година: 2010
Публикација: Proceedings, 5th International Congres of FLOUR-BREAD 2009 and 7th Croatian Congres of Cereal Technologists, Opatija, Croatia, October, 21-23, 2009
Издавач: Osijek: University of Osijek, Faculty of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953-7005-21-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 402-408
WoS-ID: 000326643300053
Scopus-ID: 2-s2.0-84978719564
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/843721
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5732
URL: https://docplayer.net/6267958-7-th-croatian-congress-of-cereal-technologists-opatija-croatia-october-21-23-2009.html
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Živančev, Jelena
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

3
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.