Резултати
| Назив: | Consumers' perception of traditional bread | Аутори: | Pestorić, Mladenka |
Година: | 2010 | Публикација: | Proceedings, 5th International Congres of FLOUR-BREAD 2009 and 7th Croatian Congres of Cereal Technologists, Opatija, Croatia, October, 21-23, 2009 | Издавач: | Osijek: University of Osijek, Faculty of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-7005-21-4 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 402-408 | WoS-ID: | 000326643300053 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84978719564 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/843721 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5732 |
URL: | https://docplayer.net/6267958-7-th-croatian-congress-of-cereal-technologists-opatija-croatia-october-21-23-2009.html | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Živančev, Jelena | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.