Резултати
еНаука >
Резултати >
ANALYSIS OF THE IMPACT OF EDUCATIONAL LEVEL ON THE CONSUMERS PERCEPTION OF FUNCTIONAL FOOD
Назив: | ANALYSIS OF THE IMPACT OF EDUCATIONAL LEVEL ON THE CONSUMERS PERCEPTION OF FUNCTIONAL FOOD | Аутори: | Živković, Jasmina ; Košutić, Milenko ; Cvetković, Biljana ; Vukelić, Nataša ; Filipčev, Bojana | Година: | 2013 | Публикација: | THIRD INTERNATIONAL CONFERENCE SUSTAINABLE POSTHARVEST AND FOOD TECHNOLOGIES INOPTEP 2013 | Издавач: | National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, Serbia, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-267-7 Претражи идентификатор | Колација: | str. 251-254 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/450475 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.