Резултати

еНаука >  Резултати >  ANALYSIS OF THE IMPACT OF EDUCATIONAL LEVEL ON THE CONSUMERS PERCEPTION OF FUNCTIONAL FOOD
Назив: ANALYSIS OF THE IMPACT OF EDUCATIONAL LEVEL ON THE CONSUMERS PERCEPTION OF FUNCTIONAL FOOD
Аутори: Živković, Jasmina ; Košutić, Milenko  ; Cvetković, Biljana  ; Vukelić, Nataša  ; Filipčev, Bojana  
Година: 2013
Публикација: THIRD INTERNATIONAL CONFERENCE SUSTAINABLE POSTHARVEST AND FOOD TECHNOLOGIES INOPTEP 2013
Издавач: National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, Serbia, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-267-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 251-254
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/450475
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.