eNauka - pregled

Pregled prema Autor Papuga, Saša

Prikaz rezultata 1 do 3 od 3
GodinaNaslovAutor(i)Tip rezultataMp-kat.
2020Changes in the physicochemical, antioxidant and antibacterial properties of honeydew honey subjected to heat and ultrasound pretreatments (✓)Stojković, Maja; Cvetković, Dragoljub  ; Savić, Aleksandar; Topalić-Trivunović, Ljiljana; Velemir, Ana; Papuga, Saša; Žabić, MirjanaNaučni članak
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu
2023Effects of Adding Different Quantities of Yeast and Chokeberry Juice on Fermentation of Mead (✓)Milijaš, Maja; Cvetković, Dragoljub  ; Savić, Aleksandar; Velemir, Ana; Topalić, Ljiljana; Papuga, SašaNaučni članak
23M23 - Rad u međ. časopisu
2023Optimization of Enzymatic Desizing and Scouring of Cotton Fabric by Response Surface Methodology (✓)Grujić, Dragana; Savić, Aleksandar  ; Papuga, Saša; Milošević, Milena  ; Kolar, Mitja; Milanović, Predrag M.; Milanović, Jovana Ž.  Naučni članak
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu