Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes in the physicochemical, antioxidant and antibacterial properties of honeydew honey subjected to heat and ultrasound pretreatments
Назив: Changes in the physicochemical, antioxidant and antibacterial properties of honeydew honey subjected to heat and ultrasound pretreatments
Аутори: Stojković, Maja; Cvetković, Dragoljub  ; Savić, Aleksandar; Topalić-Trivunović, Ljiljana; Velemir, Ana; Papuga, Saša; Žabić, Mirjana
Година: 2020
Публикација: Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0022-1155 Journal of Food Science and Technology, Mysore Претражи идентификатор
Издавач: New Delhi : Springer
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 58 br. 7 str. 2555-2566
DOI: 10.1007/s13197-020-04762-2
WoS-ID: 000566057900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85090299560
PMID: 34194092
PMCID: PMC8196175
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/225420
URL: https://link.springer.com/article/10.1007/s13197-020-04762-2
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

12
SCOPUSTM
6
PubMed CentralTM
5
OpenCitations
12
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.