Резултати
еНаука >
Резултати >
Changes in the physicochemical, antioxidant and antibacterial properties of honeydew honey subjected to heat and ultrasound pretreatments
Назив: | Changes in the physicochemical, antioxidant and antibacterial properties of honeydew honey subjected to heat and ultrasound pretreatments | Аутори: | Stojković, Maja; Cvetković, Dragoljub ; Savić, Aleksandar; Topalić-Trivunović, Ljiljana; Velemir, Ana; Papuga, Saša; Žabić, Mirjana | Година: | 2020 | Публикација: | Journal of Food Science and Technology | ISSN: | 0022-1155 Journal of Food Science and Technology, Mysore Претражи идентификатор | Издавач: | New Delhi : Springer | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 58 br. 7 str. 2555-2566 | DOI: | 10.1007/s13197-020-04762-2 | WoS-ID: | 000566057900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85090299560 | PMID: | 34194092 | PMCID: | PMC8196175 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/225420 | URL: | https://link.springer.com/article/10.1007/s13197-020-04762-2 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.