Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of Adding Different Quantities of Yeast and Chokeberry Juice on Fermentation of Mead
Назив: Effects of Adding Different Quantities of Yeast and Chokeberry Juice on Fermentation of Mead
Аутори: Milijaš, Maja; Cvetković, Dragoljub  ; Savić, Aleksandar; Velemir, Ana; Topalić, Ljiljana; Papuga, Saša
Година: 2023
Публикација: Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly / CI&CEQ
ISSN: 1451-9372 Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly / CICEQ Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 29 br. 2 str. 149-160
DOI: 10.2298/CICEQ220325022M
WoS-ID: 000950636100005
Scopus-ID: 2-s2.0-85149981404
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/828250
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.