Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of Adding Different Quantities of Yeast and Chokeberry Juice on Fermentation of Mead
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effects of Adding Different Quantities of Yeast and Chokeberry Juice on Fermentation of Mead | Аутори: | Milijaš, Maja; Cvetković, Dragoljub ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly / CI&CEQ | ISSN: | 1451-9372![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 29 br. 2 str. 149-160 | DOI: | 10.2298/CICEQ220325022M | WoS-ID: | 000950636100005 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85149981404 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/828250 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.