еНаука - преглед

Преглед према Аутор Radulović, Zorica

Приказ резултата 1 до 4 од 4
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2022Antimicrobial activity of traditionally produced kačkavalj during ripeningŠatrić, Ana; Mirković, Milica  ; Mirković, Nemanja  ; Radulović, Zorica; Miloradović, Zorana  ; Miočinović, JelenaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Consumers’ opinion on the use of milk and plant-based beveragesRadulović, Zorica; Krsmanović, Slavica; Šmigić, Nada; Miočinović, Jelena; Šatrić, Ana; Ivanović, MarinaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Control of Listeria monocytogenes and Staphylococcus aureus in meat and meat products by cell-free supernatant of Brevibacillus laterosporus BGSP7 and BGSP9Mirković, Nemanja; Radulović, Zorica; Jovcic, Branko  ; Stanisavljević, Nemanja  ; Kojić, Milan  ; Oz, Fatih; Proestos, Charalampos; Heinz, Volker; Tomašević, IgorНаучни чланак
23M23 - Међународни часопис категорије M23
2013Some characteristics of fermented sausages produced with commercial probiotic Lactobacillus casei LC01 and potential probiotic Lactobacillus plantarum 564 isolated from Sjenica cheeseVasilev, Dragan  ; Radulović, Zorica; Mirković, Nemanja; Kekuš, Dušan; Petrušić, Milica; Čobanović, Nikola  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.