еНаука - преглед
Преглед према Аутор Đorđević, Brižita
Приказ резултата 1 до 13 од 13
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Antimikrobna antitela u fiziološkim i patološkim stanjima (✓) | Minić, Rajna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Blueberry wine biologically active compounds protect against oxidative stress (✓) | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | COPD patients exibit lower IgG sialylation level in comparison to acute bronchitis patients (✓) | Žuža, Olivera; Minić (rođ. Dimitrijević), Rajna Lj. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Drupe fruit and derived products as a promising source of natural active compounds against oxidative stress (✓) | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Fruit Wine and Its Biologically Active Compounds’ Ability in Health Prevention | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | In vitro investigation of antioxodant properties of apple and black chokeberry wines | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Natural active compounds in the prevention of oxidative stress (✓) | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Praktikum iz bromatologije | Đorđević, Brižita; Đuričić, Ivana; Vidović, Bojana ![]() ![]() | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Prikaz mišjeg monoklonskog antitela u funkciji alel specifičnog antitela za FcγRIIA 166R (✓) | Minić, Rajna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | The Effect of Higenamine Supplementation on the Fatty Acid Profiles of Serum Phospholipids (✓) | Ožegović Rašić, Jelena; Takić, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The Influence of Technological Process on the Content of Natural Active Principles From Fruit Wines and Its Beneficial Health Effects | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2004 | Uslovi upotrebe aditiva, deklarisanje i obeležavanje namirnica : zakonska regulativa (✓) | Nurković, Amir; Stanković, Ivan; Marković, Rada; Perović, Milan; Jakšić, Borislava; Miletić, Ivanka; Carić, Marijana ![]() ![]() | Документ јавне политике | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2005 | Uticaj termičkog tretmana na organoleptičke osobine i kvalitet namirnica | Đorđević, Brižita | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |