Резултати

еНаука >  Резултати >  The Influence of Technological Process on the Content of Natural Active Principles From Fruit Wines and Its Beneficial Health Effects
Назив: The Influence of Technological Process on the Content of Natural Active Principles From Fruit Wines and Its Beneficial Health Effects
Аутори: Čakar, Uroš  ; Čolović, Mirjana  ; Čebela, Maria  ; Petrović, Aleksandar  ; Krstić, Danijela  ; Stanković, Ivan  ; Đorđević, Brižita  
Година: 2023
Публикација: Programme and the Book of Abstracts / 7th Conference of The Serbian Society for Ceramic Materials, 7CSCS-2023, June 14-16, 2023 Belgrade
Издавач: Belgrade : University of Belgrade, Institute for Multidisciplinary Research
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-80109-24-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 47-47
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/784349
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/11491
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.