Резултати
еНаука >
Резултати >
The Influence of Technological Process on the Content of Natural Active Principles From Fruit Wines and Its Beneficial Health Effects
Назив: | The Influence of Technological Process on the Content of Natural Active Principles From Fruit Wines and Its Beneficial Health Effects | Аутори: | Čakar, Uroš ; Čolović, Mirjana ; Čebela, Maria ; Petrović, Aleksandar ; Krstić, Danijela ; Stanković, Ivan ; Đorđević, Brižita | Година: | 2023 | Публикација: | Programme and the Book of Abstracts / 7th Conference of The Serbian Society for Ceramic Materials, 7CSCS-2023, June 14-16, 2023 Belgrade | Издавач: | Belgrade : University of Belgrade, Institute for Multidisciplinary Research | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-80109-24-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 47-47 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/784349 https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/11491 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.