Резултати
еНаука >
Резултати >
The Influence of Technological Process on the Content of Natural Active Principles From Fruit Wines and Its Beneficial Health Effects

Назив: | The Influence of Technological Process on the Content of Natural Active Principles From Fruit Wines and Its Beneficial Health Effects | Аутори: | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | 7CSCS-2023 : 7th Conference of The Serbian Society for Ceramic Materials : Programme and the Book of Abstracts | Издавач: | Belgrade : University of Belgrade, Institute for Multidisciplinary Research | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-80109-24-4![]() ![]() |
Колација: | str. 47-47 | URI: | https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/6133 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/784349 https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/11491 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.