eNauka - pregled
Pregled prema Autor Šefer, Matija
Prikaz rezultata 1 do 7 od 7
Godina | Naslov | Autor(i) | Tip rezultata | Mp-kat. |
---|---|---|---|---|
2021 | Amino acids in animal feed: significance and determination techniques | Šefer, Matija; Petronijević, Radivoj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2021 | Caffeine consumption habits among university students in Serbia | Bakić, Anđela; Bonderović, Milica; Ilić, Tijana ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2021 | Effects of regular control of food colours content in meat products in Serbia | Petronijević, Radivoj ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2021 | In vitro evaluation of antioxidant properties of individual vs. combined mushroom extracts![]() | Simeunović, Ana; Šefer, Matija; Ilić, Tijana ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2021 | Mikroelementi u ishrani visokoproduktivnih krmača-važan faktor za postizanje maksimalnih proizvodnih performansi![]() | Šefer, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Conference Paper | Mp. category will be shown later |
2021 | Sorbates and benzoates in meat and meat products: importance, application and determination | Bajčić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Traditional meat preparations in the Balkans region![]() | Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |