Резултати

еНаука >  Резултати >  In vitro evaluation of antioxidant properties of individual vs. combined mushroom extracts
Назив: In vitro evaluation of antioxidant properties of individual vs. combined mushroom extracts
Аутори: Simeunović, Ana; Šefer, Matija; Ilić, Tijana  ; Đuriš, Jelena  
Година: 2021
Публикација: 14th International Congress on Nutrition: “A place where science meets practice“, 8-10th November 2021, Belgrade, Book of abstracts
Издавач: The Serbian Nutrition Society
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: -978-86-909633-5-5 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 96-97
URI: https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/5972
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/969915
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200161 (Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.