Резултати
еНаука >
Резултати >
In vitro evaluation of antioxidant properties of individual vs. combined mushroom extracts
Назив: | In vitro evaluation of antioxidant properties of individual vs. combined mushroom extracts | Аутори: | Simeunović, Ana; Šefer, Matija; Ilić, Tijana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | 14th International Congress on Nutrition: “A place where science meets practice“, 8-10th November 2021, Belgrade, Book of abstracts | Издавач: | The Serbian Nutrition Society | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | -978-86-909633-5-5![]() ![]() |
Колација: | str. 96-97 | URI: | https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/5972 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/969915 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200161 (Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.