еНаука - преглед
Преглед према Аутор Barreira, João C.M.
Приказ резултата 1 до 3 од 3
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | Arbutus unedo L. and Ocimum basilicum L. as sources of natural preservatives for food industry: A case study using loaf bread | Takwa, Sallawi; Caleja, Cristina; Barreira, João C.M.; Soković, Marina ; Achour, Lotfi; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C.F.R. | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | Bioactivity, hydrophilic, lipophilic and volatile compounds in pulps and skins of Opuntia macrorhiza and Opuntia microdasys fruits | Chahdoura, Hassiba; Barreira, João C.M.; Barros, Lillian; Dias, Maria Inês; Calhelha, Ricardo C.; Flamini, Guido; Soković, Marina ; Achour, Lotfi; Ferreira, Isabel C.F.R. | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | Suitability of lemon balm ( Melissa officinalis L.) extract rich in rosmarinic acid as a potential enhancer of functional properties in cupcakes | Caleja, Cristina; Barros, Lillian; Barreira, João C.M.; Ćirić, Ana ; Soković, Marina ; Calhelha, Ricardo C.; Beatriz, M.; Oliveira, P.P.; Ferreira, Isabel C.F.R. | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |