еНаука - преглед

Преглед према Аутор Bucar, Franz

Приказ резултата 1 до 5 од 5
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2014Antimicrobial and resistance modulatory activity of Alpinia katsumadai seed phenolic extract, essential oil and post-distillation extract (✓)Kovač, Jasna; Lakić, Neda  ; Bucar, Franz; Smole Možina, SonjaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Horseradish lyophilisate as bread ingredient - effect on rheological and fermentation properties (✓)Sterniša, Meta; Radešić, Matea; Zahorec, Jana  ; Bucar, Franz; Šereš, Zita  ; Šoronja Simović, Dragana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Natural Products as Antibacterial Agents - Antibacterial Potential and Safety of Postdistillation and Waste Material from Thymus vulgaris l., Lamiaceae (✓)Gavarić, Neda  ; Kovač, Jasna; Kretschmer, Nadine; Kladar, Nebojša  ; Smole, Možina Sonja; Bucar, Franz; Bauer, Rudolf; Božin, Biljana Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2006Quantum Chemical Studies on Structure Activity Relationship of Natural Product PolyacetylenesZloh, Mire  ; Bucar, Franz; Gibbons, SimonНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022The effect of plant extracts and essential oils on the adhesion of Candida glabrata (✓)Tomičić, Zorica  ; Tomičić, Ružica  ; Smole Možina, Sonja; Bucar, Franz; Turek, Ivana; Raspor, PeterКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.