Резултати
еНаука >
Резултати >
Horseradish lyophilisate as bread ingredient - effect on rheological and fermentation properties
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Horseradish lyophilisate as bread ingredient - effect on rheological and fermentation properties | Аутори: | Sterniša, Meta; Radešić, Matea; Zahorec, Jana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Book of abstracts [Elektronski izvor], 1st International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP 2019, 10th-11th October 2019 Novi Sad | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-102-5![]() ![]() |
Колација: | str. 111-111 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/274083 | URL: | https://zenodo.org/record/4007794/files/book-of-abstracts.pdf https://www.tf.uns.ac.rs/download/icap/programme-2019.pdf |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.