Резултати

еНаука >  Резултати >  Horseradish lyophilisate as bread ingredient - effect on rheological and fermentation properties
Назив: Horseradish lyophilisate as bread ingredient - effect on rheological and fermentation properties
Аутори: Sterniša, Meta; Radešić, Matea; Zahorec, Jana  ; Bucar, Franz; Šereš, Zita  ; Šoronja Simović, Dragana  
Година: 2019
Публикација: Book of abstracts [Elektronski izvor], 1st International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP 2019, 10th-11th October 2019 Novi Sad
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-102-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 111-111
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/274083
URL: https://zenodo.org/record/4007794/files/book-of-abstracts.pdf
https://www.tf.uns.ac.rs/download/icap/programme-2019.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.