еНаука - преглед
Преглед према Аутор Griz, Ana
Приказ резултата 1 до 3 од 3
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2017 | Izboljšanje mikrobiološke obstojnosti kruha z dodatkom rožičeve moke in melase (✓) | Griz, Ana; Zahorec, Jana J. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The food industry by-products in bread making: single and combined effect of carob pod flour, sugar beet fibers and molasses on dough rheology, quality and food safety (✓) | Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | The influence of functional ingredients on the technological and quality parameters of wheat bread (✓) | Griz, Ana; Zahorec, Jana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |