еНаука - преглед

Преглед према Аутор Griz, Ana

Приказ резултата 1 до 3 од 3
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2017Izboljšanje mikrobiološke obstojnosti kruha z dodatkom rožičeve moke in melase (✓)Griz, Ana; Zahorec, Jana J.  ; Sterniša, Meta; Levart, Alenka; Šereš, Zita  ; Šoronja Simović, Dragana  ; Smole Možina, SonjaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021The food industry by-products in bread making: single and combined effect of carob pod flour, sugar beet fibers and molasses on dough rheology, quality and food safety (✓)Šoronja-Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  ; Šereš, Zita  ; Griz, Ana; Sterniša, Meta; Smole Možina, SonjaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019The influence of functional ingredients on the technological and quality parameters of wheat bread (✓)Griz, Ana; Zahorec, Jana  ; Sterniša, Meta; Levart, Alenka; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Smole Možina, SonjaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.