Резултати

еНаука >  Резултати >  Izboljšanje mikrobiološke obstojnosti kruha z dodatkom rožičeve moke in melase
Назив: Izboljšanje mikrobiološke obstojnosti kruha z dodatkom rožičeve moke in melase
Аутори: Griz, Ana; Zahorec, Jana J.  ; Sterniša, Meta; Levart, Alenka; Šereš, Zita  ; Šoronja Simović, Dragana  ; Smole Možina, Sonja
Година: 2017
Публикација: Knjiga povzetkov, 7. Kongres Slovenskega mikrobiološkega društva, Slovensko mikrobiološko društvo
Издавач: Bled, Slovenija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-961-90346-6-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 79
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/274076
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.