Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Izboljšanje mikrobiološke obstojnosti kruha z dodatkom rožičeve moke in melase | Аутори: | Griz, Ana; Zahorec, Jana J. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Knjiga povzetkov, 7. Kongres Slovenskega mikrobiološkega društva, Slovensko mikrobiološko društvo | Издавач: | Bled, Slovenija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-961-90346-6-8![]() ![]() |
Колација: | str. 79 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/274076 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.