еНаука - преглед

Преглед према Аутор Kos, Blazenka

Приказ резултата 1 до 2 од 2
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2015Evaluation of probiotic potential of yeasts isolated from traditional cheeses manufactured in Serbia and Croatia (✓)Zivkovic, Milica  ; Cadez, Neza; Uroic, Ksenija; Miljković, Marija ; Tolinački, Maja  ; Dousova, Petra; Kos, Blazenka; Suskovic, Jagoda; Raspor, Peter; Topisirovic, Ljubisa;
Golić, Nataša  ;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Croatian Fresh Soft Cheese and Serbian White Pickled CheeseUroić, Ksenija; Nikolić, Milica  ; Kos, Blazenka; Lebos-Pavunc, Andreja; Beganović, Jasna; Lukić, Jovanka  ; Jovčić, Branko  ; Filipić, Brankica  ; Miljković, Marija; Golić, Nataša  ;
Topisirović, Ljubiša; Cadez, Neza; Raspor, Peter; Susković, Jagoda;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису