Резултати

еНаука >  Резултати >  Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Croatian Fresh Soft Cheese and Serbian White Pickled Cheese
Назив: Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Croatian Fresh Soft Cheese and Serbian White Pickled Cheese
Аутори: Uroić, Ksenija; Nikolić, Milica  ; Kos, Blazenka; Lebos-Pavunc, Andreja; Beganović, Jasna; Lukić, Jovanka  ; Jovčić, Branko  ; Filipić, Brankica  ; Miljković, Marija; Golić, Nataša  ;
Година: 2014
Публикација: Food Technology and Biotechnology
ISSN: 1330-9862 Food Technology and Biotechnology Претражи идентификатор
Издавач: Faculty Food Technology Biotechnology, Zagreb
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 52 br. 2 str. 232-241
WoS-ID: 000337265900011
Scopus-ID: 2-s2.0-84901915387
URI: https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/2197
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/168474
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3949
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/760
Пројекат: SEE-ERA-NET Plus Project - ERA-195/01 (PSALAB)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

28
SCOPUSTM
23
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца