еНаука - преглед

Преглед према Аутор Kos, Ivica

Приказ резултата 1 до 2 од 2
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2024ASSESSMENT OF RESIDUAL NITRITE LEVELS IN COOKED SAUSAGES: COMPLIANCE, THERMAL PROCESSING EFFECTS, AND CONSUMER SAFETY (✓)Stamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Keškić, Tanja  ; Pisinov, Boris; Stanojković, Aleksandar  ; Kos, Ivica; Radojičić, Maša  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021The influence of surface mycobiota on sensory properties of “Istarski pršut” and “Dalmatinski pršut”Lešić, Tina; Vlahčić, Nada; Kos, Ivica; Zdravec, Manuela; Milićević, Dragan R.  ; Perković, Irena; Listeš, Eddy; Pleadin, JelkaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису