еНаука - преглед

Преглед према Аутор Papuga, Saša

Приказ резултата 1 до 3 од 3
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2020Changes in the physicochemical, antioxidant and antibacterial properties of honeydew honey subjected to heat and ultrasound pretreatments (✓)Stojković, Maja; Cvetković, Dragoljub  ; Savić, Aleksandar; Topalić-Trivunović, Ljiljana; Velemir, Ana; Papuga, Saša; Žabić, MirjanaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023Effects of Adding Different Quantities of Yeast and Chokeberry Juice on Fermentation of Mead (✓)Milijaš, Maja; Cvetković, Dragoljub  ; Savić, Aleksandar; Velemir, Ana; Topalić, Ljiljana; Papuga, SašaНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2023Optimization of Enzymatic Desizing and Scouring of Cotton Fabric by Response Surface Methodology (✓)Grujić, Dragana; Savić, Aleksandar  ; Papuga, Saša; Milošević, Milena  ; Kolar, Mitja; Milanović, Predrag M.; Milanović, Jovana Ž.  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису