еНаука - преглед
Преглед према Аутор Primož Titan
Приказ резултата 1 до 4 од 4
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Colored maize and wheat as widely-grown natural sources of anthocyanins (✓) | Žilić, Slađana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Comparison of cereal species according to the content of free asparagine and sugars as reactants in the Maillard reaction | Žilić, Slađana M. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Effect of amylose and dietary fibres variability on wheat flour technological quality and health benefits of bakery products (✓) | Marijana Simić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Pasting properties and the baking functionality of whole-grain wheat flour with different amylose and dietary fiber content (✓) | Nikolić, Valentina V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |