еНаука - преглед

Преглед према Аутор Primož Titan

Приказ резултата 1 до 4 од 4
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019Colored maize and wheat as widely-grown natural sources of anthocyanins (✓)Žilić, Slađana M.  ; Primož Titan; Dejan Dodig  ; Jelena Vančetović  ; Nikola Grčić  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Comparison of cereal species according to the content of free asparagine and sugars as reactants in the Maillard reactionŽilić, Slađana M.  ; Primož Titan; Dejan Dodig; Zorica BasicКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Effect of amylose and dietary fibres variability on wheat flour technological quality and health benefits of bakery products (✓)Marijana Simić  ; Slađana Žilić  ; Margarita Dodevska  ; Dejan Dodig  ; Vesna Kandić  ; Primož Titan; Nikolić, Valentina V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Pasting properties and the baking functionality of whole-grain wheat flour with different amylose and dietary fiber content (✓)Nikolić, Valentina V.  ; Marijana Simić  ; Vesna Kandić  ; Dejan Dodig  ; Primož Titan; Margarita Dodevska  ; Žilić, Slađana M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.