Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of cereal species according to the content of free asparagine and sugars as reactants in the Maillard reaction
Назив: | Comparison of cereal species according to the content of free asparagine and sugars as reactants in the Maillard reaction | Аутори: | Žilić, Slađana M. ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | 1st ISO-FOOD International Symposium on Isotopic and Other Techniques in Food Safety and Quality | Издавач: | Portorož, Slovenia | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 77-77 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/423540 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.