Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of cereal species according to the content of free asparagine and sugars as reactants in the Maillard reaction
Назив: Comparison of cereal species according to the content of free asparagine and sugars as reactants in the Maillard reaction
Аутори: Žilić, Slađana M.  ; Primož Titan; Dejan Dodig; Zorica Basic
Година: 2019
Публикација: 1st ISO-FOOD International Symposium on Isotopic and Other Techniques in Food Safety and Quality
Издавач: Portorož, Slovenia
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 77-77
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/423540
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.