Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of amylose and dietary fibres variability on wheat flour technological quality and health benefits of bakery products
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of amylose and dietary fibres variability on wheat flour technological quality and health benefits of bakery products | Аутори: | Marijana Simić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | International Conference “The Frontiers of Science and Technology in Crop Breeding and Production”. Belgrade-Zemun, Serbia, June 8-9, 2021. Book of Abstracts | Издавач: | Institut za kukuruz 'Zemun Polje', Beograd-Zemun | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-80383-12-5![]() ![]() |
Колација: | str. 78-78 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/516466 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.