Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of amylose and dietary fibres variability on wheat flour technological quality and health benefits of bakery products
Назив: Effect of amylose and dietary fibres variability on wheat flour technological quality and health benefits of bakery products
Аутори: Marijana Simić  ; Slađana Žilić  ; Margarita Dodevska  ; Dejan Dodig  ; Vesna Kandić  ; Primož Titan; Nikolić, Valentina V.  
Година: 2021
Публикација: International Conference “The Frontiers of Science and Technology in Crop Breeding and Production”. Belgrade-Zemun, Serbia, June 8-9, 2021. Book of Abstracts
Издавач: Institut za kukuruz 'Zemun Polje', Beograd-Zemun
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-80383-12-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 78-78
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/516466
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.