еНаука - преглед

Преглед према Аутор R. Grujić

Приказ резултата 1 до 8 од 8
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2017Change in functional and sensory properties of organic sausages due to the replace of phosphate salts with natural textural modifiersD. Vujadinović; R. Grujić; Tomović, Vladimir M.  ; M. Vukić; D. Savanović; V. GojkovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Effect of scanning rate on melting and crystallization DSC profiles of cooked pork meat (✓)D. Savanović; R. Grujić; J. Savanović; S. Rakita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Hemijski kvalitet podzemnih voda na Novosadskim izvorištima tokom 2009/2010. godine.Dalmacija, Božo  ; Kragulj, Marijana  ; Maletić, Snežana  ; Molnar, Jelena  ; Rončević, Srđan  ; R. Grujić; B. Maksimović; Vesna Pešić  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Increasing Concentration of Some Elements in Groundwater Due to Lack Vadose Zone in AquiferVaso Novaković; M. Gligorić; Lačnjevac, Časlav ; R. Grujić; Stojanović, Mirjana Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2001Квалитет и анализа намирницаR. Grujić; N. Marjanović; R. Radovanović; J. Popov-Raljić  ; J. KomićМонографија
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2007Квалитет и анализа намирница – друго допуњено и измењено издањеR. Grujić; N. Marjanović; J. Popov-Raljić  Монографија
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010PREREQUISITE PROGRAMS - CONDITION OF THE FACILITIES IN FOOD INDUSTRY AND THEIR IMPACT ON SAFTEY OF PRODUCTSR. Grujić; Okanović, Đorđe G.  ; Grujić, Slavica M.  ; Novaković BКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Rezultati laboratorijskog ispitivanja prisustva aditiva u hrani u periodu 2014-2015Nedić, Drago N.  ; B. Pećanac; R. Grujić; Aleksandra Babić; Nikola Sarić; Milijana Golić; Jelena AničićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.