Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of scanning rate on melting and crystallization DSC profiles of cooked pork meat
Назив: Effect of scanning rate on melting and crystallization DSC profiles of cooked pork meat
Аутори: D. Savanović; R. Grujić; J. Savanović; S. Rakita  
Година: 2017
Публикација: V International Congress “Engineering, Environment and Materials in Processing Industry
Издавач: Faculty of technology, Zvornik, Jahorina, Bosna i Hercegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-22-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 309-322
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/316838
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.