Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of scanning rate on melting and crystallization DSC profiles of cooked pork meat
Назив: | Effect of scanning rate on melting and crystallization DSC profiles of cooked pork meat | Аутори: | D. Savanović; R. Grujić; J. Savanović; S. Rakita | Година: | 2017 | Публикација: | V International Congress “Engineering, Environment and Materials in Processing Industry | Издавач: | Faculty of technology, Zvornik, Jahorina, Bosna i Hercegovina | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-81-22-0 Претражи идентификатор | Колација: | str. 309-322 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/316838 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.