Резултати
еНаука >
Резултати >
PREREQUISITE PROGRAMS - CONDITION OF THE FACILITIES IN FOOD INDUSTRY AND THEIR IMPACT ON SAFTEY OF PRODUCTS
Назив: | PREREQUISITE PROGRAMS - CONDITION OF THE FACILITIES IN FOOD INDUSTRY AND THEIR IMPACT ON SAFTEY OF PRODUCTS | Аутори: | R. Grujić; Okanović, Đorđe G. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Proceeding of 14th International Feed Technology symposium “Feed Technology, Quality and Safety”, 12th Symposium “NODA 2010” “Meat Technology, Quality and Safety” | Издавач: | Institute of Food Technology in Novi Sad (FINS), Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-018-6![]() ![]() |
Колација: | str. 6-14 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/254242 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.