Резултати

еНаука >  Резултати >  PREREQUISITE PROGRAMS - CONDITION OF THE FACILITIES IN FOOD INDUSTRY AND THEIR IMPACT ON SAFTEY OF PRODUCTS
Назив: PREREQUISITE PROGRAMS - CONDITION OF THE FACILITIES IN FOOD INDUSTRY AND THEIR IMPACT ON SAFTEY OF PRODUCTS
Аутори: R. Grujić; Okanović, Đorđe G.  ; Grujić, Slavica M.  ; Novaković B
Година: 2010
Публикација: Proceeding of 14th International Feed Technology symposium “Feed Technology, Quality and Safety”, 12th Symposium “NODA 2010” “Meat Technology, Quality and Safety”
Издавач: Institute of Food Technology in Novi Sad (FINS), Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-018-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 6-14
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/254242
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.