еНаука - преглед

Преглед према Аутор Spigno, Giorgia

Приказ резултата 1 до 4 од 4
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2022Chemical composition and bioactivity of oilseed cake extracts obtained by subcritical and modified subcritical water (✓)Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Rodrigues, Francisca; Moreira, Manuela; Delerue-Matos, Cristina; Morais, Simone; Dorosh, Olena; Silva, Ana Margarida; Bassani, Andrea; Dzedik, Valentin; Spigno, GiorgiaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Extraction of polyphenols from oilseed cakes by subcritical water (✓)Nastić, Nataša  ; Pajin, Biljana  ; Spigno, Giorgia; Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Lončarević, Ivana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023The Chemical Variability, Nutraceutical Value, and Food-Industry and Cosmetic Applications of Citrus Plants: A Critical Review (✓)Ben Hsouna, Anis; Sadaka, Carmen; Generalić Mekinić, Ivana; Garzoli, Stefania; Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Rodrigues, Francisca; Morais, Simone; Moreira, Manuela M.; Ferreira, Eduarda; Spigno, Giorgia;
Brezo-Borjan, Tanja  ; Akacha, Boutheina Ben; Saad, Rania Ben; Delerue-Matos, Cristina; Mnif, Wissem;
Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2020Valorization Potential of Oilseed Cakes by Subcritical Water Extraction (✓)Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Morais, Simone; Delerue-Matos, Cristina; Vieira, Elsa; Spigno, GiorgiaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису