еНаука - преглед
Преглед према Аутор Spigno, Giorgia
Приказ резултата 1 до 4 од 4
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Chemical composition and bioactivity of oilseed cake extracts obtained by subcritical and modified subcritical water (✓) | Švarc-Gajić, Jaroslava ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | Extraction of polyphenols from oilseed cakes by subcritical water (✓) | Nastić, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The Chemical Variability, Nutraceutical Value, and Food-Industry and Cosmetic Applications of Citrus Plants: A Critical Review (✓) | Ben Hsouna, Anis; Sadaka, Carmen; Generalić Mekinić, Ivana; Garzoli, Stefania; Švarc-Gajić, Jaroslava ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2020 | Valorization Potential of Oilseed Cakes by Subcritical Water Extraction (✓) | Švarc-Gajić, Jaroslava ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |