Резултати

еНаука >  Резултати >  The Chemical Variability, Nutraceutical Value, and Food-Industry and Cosmetic Applications of Citrus Plants: A Critical Review
Назив: The Chemical Variability, Nutraceutical Value, and Food-Industry and Cosmetic Applications of Citrus Plants: A Critical Review
Аутори: Ben Hsouna, Anis; Sadaka, Carmen; Generalić Mekinić, Ivana; Garzoli, Stefania; Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Rodrigues, Francisca; Morais, Simone; Moreira, Manuela M.; Ferreira, Eduarda; Spigno, Giorgia;
Година: 2023
Публикација: Antioxidants
ISSN: 2076-3921 Antioxidants Претражи идентификатор
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 2 str. 481-481
DOI: 10.3390/antiox12020481
WoS-ID: 000938438000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85149228484
PMID: 36830039
PMCID: PMC9952696
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/785197
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Brezo-Borjan, Tanja
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

26
SCOPUSTM
11
PubMed CentralTM
26
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.