еНаука - преглед

Преглед према Аутор Troeger, K

Приказ резултата 1 до 4 од 4
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2017Colour and fat content as intrinsic cues for consumers attitudes towards meat product qualityRistić, M; Troeger, K; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Knežević, N; Damnjanović, MКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Consumer perception and acceptance of pork and chicken sausageRistić, M; Troeger, K; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Knežević, N; Damnjanović, MКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Eating habits of Serbian consumers regarding content of fat and salt in meat productsĐinović-Stojanović, Jasna  ; Ristic, M; Troeger, KКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2006Quality of traditionally produced raw ham from MontenegroTroeger, K; Dederer, Irina; Ristic, Milan; Radetic, Petar; Turubatovic, Lazar; Cavor, DНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису