еНаука - преглед

Преглед према Аутор Uroić, Ksenija

Приказ резултата 1 до 2 од 2
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2016Characterisation of the yeast and mould biota in traditional white pickled cheeses by culture-dependent and independent molecular techniquesŠuranská, Hana; Raspor, Peter; Uroić, Ksenija; Golić, Nataša  ; Kos, Blaženka; Mihajlović, Sanja ; Begović, Jelena  ; Šušković, Jagoda; Topisirović, Ljubiša; Čadež, NežaНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2014Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Croatian Fresh Soft Cheese and Serbian White Pickled CheeseUroić, Ksenija; Nikolić, Milica  ; Kos, Blazenka; Lebos-Pavunc, Andreja; Beganović, Jasna; Lukić, Jovanka  ; Jovčić, Branko  ; Filipić, Brankica  ; Miljković, Marija; Golić, Nataša  ;
Topisirović, Ljubiša; Cadez, Neza; Raspor, Peter; Susković, Jagoda;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису