Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterisation of the yeast and mould biota in traditional white pickled cheeses by culture-dependent and independent molecular techniques
Назив: Characterisation of the yeast and mould biota in traditional white pickled cheeses by culture-dependent and independent molecular techniques
Аутори: Šuranská, Hana; Raspor, Peter; Uroić, Ksenija; Golić, Nataša  ; Kos, Blaženka; Mihajlović, Sanja ; Begović, Jelena  ; Šušković, Jagoda; Topisirović, Ljubiša; Čadež, Neža
Година: 2016
Публикација: Folia Microbiologica
ISSN: 0015-5632 Folia Microbiologica Претражи идентификатор
Издавач: Springer, Dordrecht
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 61 br. 6 str. 455-463
DOI: 10.1007/s12223-016-0455-x
WoS-ID: 000386351700002
Scopus-ID: 2-s2.0-84962214771
PMID: 27027646
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/501151
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/925
Пројекат: SEE-ERA-NET Plus PSALAB Project [195/01]
Изучавање гена и молекуларних механизама у основи пробиотичке активности бактерија млечне киселине изолованих са подручја западног Балкана
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

18
SCOPUSTM
6
PubMed CentralTM
9
OpenCitations
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.