Резултати
еНаука >
Резултати >
Characterisation of the yeast and mould biota in traditional white pickled cheeses by culture-dependent and independent molecular techniques
Назив: | Characterisation of the yeast and mould biota in traditional white pickled cheeses by culture-dependent and independent molecular techniques | Аутори: | Šuranská, Hana; Raspor, Peter; Uroić, Ksenija; Golić, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Folia Microbiologica | ISSN: | 0015-5632![]() ![]() |
Издавач: | Springer, Dordrecht | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 61 br. 6 str. 455-463 | DOI: | 10.1007/s12223-016-0455-x | WoS-ID: | 000386351700002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84962214771 | PMID: | 27027646 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/501151 https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/925 |
Пројекат: | SEE-ERA-NET Plus PSALAB Project [195/01] Изучавање гена и молекуларних механизама у основи пробиотичке активности бактерија млечне киселине изолованих са подручја западног Балкана |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/pubmed.png)
PubMed CentralTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.