Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Characterisation of the yeast and mould biota in traditional white pickled cheeses by culture-dependent and independent molecular techniques
Naziv: Characterisation of the yeast and mould biota in traditional white pickled cheeses by culture-dependent and independent molecular techniques
Autori: Šuranská, Hana; Raspor, Peter; Uroić, Ksenija; Golić, Nataša  ; Kos, Blaženka; Mihajlović, Sanja ; Begović, Jelena  ; Šušković, Jagoda; Topisirović, Ljubiša; Čadež, Neža
Godina: 2016
Publikacija: Folia Microbiologica
ISSN: 0015-5632 Folia Microbiologica Pretraži identifikator
Izdavač: Springer, Dordrecht
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 61 br. 6 str. 455-463
DOI: 10.1007/s12223-016-0455-x
WoS-ID: 000386351700002
Scopus-ID: 2-s2.0-84962214771
PMID: 27027646
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/501151
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/925
Projekat: SEE-ERA-NET Plus PSALAB Project [195/01]
Изучавање гена и молекуларних механизама у основи пробиотичке активности бактерија млечне киселине изолованих са подручја западног Балкана
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
23M23 - Rad u međ. časopisu

18
SCOPUSTM
6
PubMed CentralTM
9
OpenCitations
15
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.