еНаука - преглед

Преглед према Аутор Veljko Krstonošić

Приказ резултата 1 до 3 од 3
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2018Microencapsulation as a method for delivery of fish oil in chocolate: effect on rheological properties (✓)Marina Kalić  ; Miroslav Hadnađev  ; Tamara Dapčević Hadnađev  ; Nataša Jovanović Lješković; Veljko KrstonošićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Niskoenergetske nanoemulzije sa uljem semenki maline i antioksidantnim ekstraktima – optimizacija formulacije, strukturna i reološka ispitivanja (✓)Gledović, Ana  ; Veljko Krstonošić; Nikolić, Ines N.  ; Ranđelović, Danijela V.  ; Đoković, Jelena B.  ; Miroslav Savić; Savić, Snežana D.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Techno-functionality of hemp protein: effect of isolation technique (✓)Dapčević Hadnađev, Tamara R.  ; Hadnađev, Miroslav S.  ; Jovanov, Pavle T.  ; Veljko Krstonošić; Pojić, Milica M.  ; Sakač, Marijana B.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.