Резултати

еНаука >  Резултати >  Techno-functionality of hemp protein: effect of isolation technique
Назив: Techno-functionality of hemp protein: effect of isolation technique
Аутори: Dapčević Hadnađev, Tamara R.  ; Hadnađev, Miroslav S.  ; Jovanov, Pavle T.  ; Veljko Krstonošić; Pojić, Milica M.  ; Sakač, Marijana B.  
Година: 2018
Публикација: Book of Abstracts of IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety” , 4th International Congress ‘’Food Quality, Technology and Safety, Novi Sad, Serbia, 2018, 23.10.-25.10.2018.
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Novi Sad, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 54-54
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/244896
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=132184&source=eNauka&language=en
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.