еНаука - преглед
Преглед према Аутор Vesković-Moračanin, Slavica
Приказ резултата 1 до 4 од 4
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Characteristics of color and texture of fermented "uzicka" sausages produced in the traditional way (✓) | Okanović, Đorđe; Vesković-Moračanin, Slavica; Karan, Dragica; Džinić, Natalija; Jokanović, Marija; Babić, Jelena; Parunović, Nenad | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Mogućnost primene odabranih antimikrobnih tretmana u cilju kontrole Campylobacter jejuni i Bacillus cereus u hrani | Tomić, Nikola S. ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2014 | The quality of noncarbonated nonalcoholic beverages during their shelf life | Đukić, Dragutin; Vesković-Moračanin, Slavica; Mandić, Leka ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Uticaj Lactobacillus sakei I 151, bakteriocina Leuconostoc mesenteroides E 131 i MAP na održivost sremske kobasice | Vesković-Moračanin, Slavica | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |