еНаука - преглед

Преглед према Аутор Vesković-Moračanin, Slavica

Приказ резултата 1 до 4 од 4
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2012Characteristics of color and texture of fermented "uzicka" sausages produced in the traditional way (✓)Okanović, Đorđe; Vesković-Moračanin, Slavica; Karan, Dragica; Džinić, Natalija; Jokanović, Marija; Babić, Jelena; Parunović, NenadКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Mogućnost primene odabranih antimikrobnih tretmana u cilju kontrole Campylobacter jejuni i Bacillus cereus u hraniTomić, Nikola S.  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2014The quality of noncarbonated nonalcoholic beverages during their shelf lifeĐukić, Dragutin; Vesković-Moračanin, Slavica; Mandić, Leka  ; Atanasković, JelenaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2006Uticaj Lactobacillus sakei I 151, bakteriocina Leuconostoc mesenteroides E 131 i MAP na održivost sremske kobasiceVesković-Moračanin, SlavicaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација