еНаука - преглед

Преглед према Аутор Zdolec, N.

Приказ резултата 1 до 2 од 2
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2005Influence of selected LAB on L. monocytogenes during production of traditionally fermented sausages (✓)Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; Caklavica, F.; Kozacinski, L.; Cvrtila, Z.; Gasparik-Reichardt, J.; Zdolec, N.; Smajlovic, M.; Alagic, D.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2005Possible use of bacteriocins and starter cultures in upgrading of quality and safety of traditionally fermented sausages (✓)Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; Hadziosmanovic, M.; Judit Gasparik-Reichardt; Smajlovic, M.; Zdolec, N.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.