Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of selected LAB on L. monocytogenes during production of traditionally fermented sausages
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Influence of selected LAB on L. monocytogenes during production of traditionally fermented sausages | Аутори: | Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin ![]() ![]() |
Година: | 2005 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852922 | URL: | https://www.researchgate.net/publication/234560640 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Vesković-Moračanin, Slavica | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.