Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of selected LAB on L. monocytogenes during production of traditionally fermented sausages
Назив: Influence of selected LAB on L. monocytogenes during production of traditionally fermented sausages
Аутори: Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; Caklavica, F.; Kozacinski, L.; Cvrtila, Z.; Gasparik-Reichardt, J.; Zdolec, N.; Smajlovic, M.; Alagic, D.
Година: 2005
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852922
URL: https://www.researchgate.net/publication/234560640
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Vesković-Moračanin, Slavica
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.