еНаука - преглед

Преглед према Пројекат COST Action [18113, ECOSTSTSM-Request-CA18113-45768]

Приказ резултата 1 до 2 од 2
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2025Microbial Dynamics and Quality Evolution in the Spontaneous Fermentation of the Traditional Meat Product Sjenica Sheep SteljaŽugić Petrović, Tanja; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčića  ; Marković, Katarina  ; Joković, Nataša  ; Radojević, Ivana  ; Grujović, Mirjana  Научни чланак
22M22 - Међународни часопис категорије M22
2025Probiotics and Honey: Boosting Functional Properties in Dry Fermented SausagesŽugić Petrović, Tanja; Tomović, Vladimir  ; Marković, Katarina  ; Semedo-Lemsaddek, Teresa; Grujović, Mirjana  Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21