еНаука - преглед
Преглед према Пројекат COST Action [18113, ECOSTSTSM-Request-CA18113-45768]
Приказ резултата 1 до 2 од 2
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | Microbial Dynamics and Quality Evolution in the Spontaneous Fermentation of the Traditional Meat Product Sjenica Sheep Stelja![]() | Žugić Petrović, Tanja; Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2025 | Probiotics and Honey: Boosting Functional Properties in Dry Fermented Sausages![]() | Žugić Petrović, Tanja; Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |